Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор 2010 гр. Елена 17.04-18.04

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    Аз също смятам утре да отида да внеса парите за петък и събота някой знае ли дали има свободни места

Има места бе, механата е за 150 човека, засега я пълним едва до половината. В хотела също има достатъчно място.

Но крайният срок наближава, така че не се мотайте. Може и да направим изключение и да настаним няколко човека и другата седмица, но не носим отговорност.

Айде резервирайте, че както казва един любим герой: Колкото повече - толкова повече

П.П. Искам да подсетя и колегите от Търново, които идват само за купона в събота, да си платят куверта - защото домакините искат да знаят за колко човека да готвят и колко агнета да заколят.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      Има места бе, механата е за 150 човека, засега я пълним едва до половината. В хотела също има достатъчно място.

Но крайният срок наближава, така че не се мотайте. Може и да направим изключение и да настаним няколко човека и другата седмица, но не носим отговорност.

Айде резервирайте, че както казва един любим герой: Колкото повече - толкова повече

П.П. Искам да подсетя и колегите от Търново, които идват само за купона в събота, да си платят куверта - защото домакините искат да знаят за колко човека да готвят и колко агнета да заколят.
      Ясно колега превеждам парите.мерси за информацията.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

ние преведохме, така че ще се видим в Елена
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
          ние преведохме, така че ще се видим в Елена
          л.с колега
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

И ние с жената преведохме парите, сега тръпнем в очакване, щото ще е първото ни участие на подобна среща на алфа форума

БТВ. Някой знае ли дали трябва да получа някакво потвърждение от Мариана след като съм изпратил мейл или това не е необходимо?
            Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Резервирах си една част от агнето...Мисля варианта да пътувам с някой колега от София, или пък някой с мене...
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                И ние с жената преведохме парите, сега тръпнем в очакване, щото ще е първото ни участие на подобна среща на алфа форума

БТВ. Някой знае ли дали трябва да получа някакво потвърждение от Мариана след като съм изпратил мейл или това не е необходимо?
                Считай го за сигурно. Нещата са организирани така че не е необходимо потвърждение.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                  Считай го за сигурно. Нещата са организирани така че не е необходимо потвърждение.
                  ок, благодаря
                  Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Пуснах кинти неска, на хорото съм....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                      Резервирах си една част от агнето...Мисля варианта да пътувам с някой колега от София, или пък някой с мене...
                      Аз мога да кача до 3-ма души.

Ще пътувам в петък - тръгвам от Сф около обяд.
                      Глезлата слуша рок, доста често - по-силно от поносимото за масовия слушател.
                      Не съм комуникативна по време на път и почти не говоря.

При съгласие с горното, приемам компания.

Един е в процес на колебания в момента, така че (на този етап) имам 2 сигурни свободни места.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Айде бройте ме и мен в петък пътувам
                        Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                        Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                        Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Абе някой ако е бил там да знае дали имат вай-фай, че из сайтовете им не видях да е обявено, ТВ се видя че има, макар че откакто Ф1 върви само по ТВ7, ефирките не са достатъчни, но не изглеждат така че да нямат кабелна поне.....

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          Първото би отказало доста желаещи, особенно ако рока е по метален привкус, но пък второто условие със сигурност би компенсирало желаещите за който първото е някакъв проблем.....
                          ПиЕс - и аз може би от СФ ще цепя директно натам още в петък около или следобед, а защо не и сутринта, така че може да уговорим агитка......
                          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 11:54.
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Абе някой ако е бил там да знае дали имат вай-фай, че из сайтовете им не видях да е обявено, ТВ се видя че има, макар че откакто Ф1 върви само по ТВ7, ефирките не са достатъчни, но не изглеждат така че да нямат кабелна поне.....
                            Почти съм сигурен , че има и двете - цифрова телевизия & wi-fi (по-късно ще кажа със сигурност) . Всяко уважаващо себе си хотелче/къща там предлага това . Като е малко градче , не значи , че имат няколко канала , а портиера тича по покривите да настройва антената като задуха вятър

А като забележителност в региона предлагам да посетим гр. Златарица , известен със златаришкия оркестър , съставен единствено от тъмнокожи . Всички фенове на рока са добре дошли . (това в рамките на шегата разбира се )
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Един е в процес на колебания в момента, така че (на този етап) имам 2 сигурни свободни места.
                              Така, както ги описа нещата, се очертава любимото ми пътуване. Жалко, че се разминаваме за дните.
                              Сърдечно ти благодаря за предложението!!!
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Wish I have been there...

Comment

Working...
                                X